Wanderblog over mij reisblogEen klein beetje over mij: ik ben Chloe, inmiddels 24 jaar en altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen. Vooral als ik mijn camera mee op pad neem ben ik helemaal in mijn element. Deze passie combineer ik op dit blog met een andere grote hobby: schrijven. Deze blog begon jaren terug als een simpele schoolopdracht en is inmiddels iets geworden waar ik graag mijn vrije tijd mee vul.
Ik probeer mijn reizen zo gevarieerd mogelijk te houden en sta open voor nieuwe ervaringen en culturen. Ver weg of dichtbij, luxe hotel of tent, alleen of met vrienden, zolang ik zo veel mogelijk van mijn bestemming heb gezien is mijn reis geslaagd!

de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel bestemmingen bezocht, en ik hoop dat er nog veel meer bij komt. van praktische tips tot onmisbare hotspots in binnen- en buitenland: ik deel ze hier allemaal?

Ben je op zoek naar informatie over een specifieke bestemming of wil je meer te weten komen over mij en mijn reizen? Volg mij dan op Polarsteps voor een overzicht van de bestemmingen die ik heb gezocht. Hier vind je mijn complete reisroutes en -verslagen.

Contact: info@wanderblog.nl