Nog even en we zijn allemaal verplicht om mondkapjes te dragen wanneer we met het openbaar vervoer reizen. Nou zullen velen er misschien voor kiezen om toch met de auto of de fiets te reizen, maar soms ontkom je er niet aan. Hier vind je de leukste mondkapjes om te matchen bij je outfit. Zo kan je toch nog een beetje in stijl het OV in.

mondkapjes
Unsplash

Mondkapjes met bloemenprint

Met het warme weer wordt het ook weer tijd voor jurkjes met vrolijke printjes. Vooral bloemenprintjes zijn erg populair. Daarom is dit mondmasker perfect voor jouw zomeroutfit.

Mondkapje met legerprint

Wil jij liever iets stoerders? Ga dan voor dit masker met legerprint. Doordat het masker alleen zwart, grijs en wit bevat past het ook nog eens bij bijna iedere outfit!

Mondkapje met panterprint

Ook de dierenprintjes komen veel terug in onze kledingstijl en daarom mag een masker met een pantserprintje natuurlijk ook niet ontbreken.

Mondkapje op z’n Delfts

Dit Delfts blauwe mondmasker straalt één en al vrolijkheid uit. Iets wat we in deze tijd ook wel kunnen gebruiken.

Mondkapjes voor iedere outfit

Heb jij liever geen poespas en wil je gewoon een praktisch mondkapje die echt bij iedere outfit past? Dan zijn deze basic mondmasker perfect voor jou. Voor welke kleur ga jij?

Lees ook: 5 uitjes die je ook ondanks de coronacrisis nog kan doen

 

2 reacties

  1. Wat leuk dat er zo veel verschillende mondkapjes zijn. Wanneer ik straks weer de trein in moet, ga ik sowieso een leuke uitkiezen. Thanks voor de tips!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *