Moederdag staat bijna voor de deur en ook dit zal dit jaar anders zijn dan anders. Lekker een hapje eten gaat hem dit jaar niet worden dus moeten we op zoek naar een passend cadeau. Is jouw moeder een echte avonturier of is ze gek op reizen? Dan zijn deze moederdagcadeaus perfect voor jouw moeder.

moederdagcadeaus
Unsplash

Moederdagcadeaus: een reisgids

Hebben jullie binnenkort een stedentripje samen gepland? Geef haar dan een reisgids met informatie over de bestemming die jullie gaan bezoeken. Mochten jullie nog niets gepland hebben kan je ook een reisgids geven van een bestemming waar jullie graag samen heen zouden gaan. Nu we voorlopig toch niet weg kunnen hebben we in ieder geval wel alle tijd om ons voor te bereiden op het volgende reisje.

De leukste reisgidsen shop je hier

Moederdagcadeaus: ouderwetse Polaroid camera

Super fijn dat we nu altijd een camera bij ons hebben met onze mobiele telefoon, maar niets is leuker dan een ouderwetse Polaroid camera. Dat magische gevoel wanneer de foto eruit rolt is toch echt niet vervangbaar door een telefoon. Hartstikke leuk voor op vakantie en het zal waarschijnlijk veel goede herinneringen bij je moeder naar boven halen. Het perfecte cadeau dus!

De mooiste Polaroid camera’s shop je hier

Moederdagcadeaus: een koffer

Aangezien er op sommige luchthavens nogal eens ‘gesmeten’ wordt met koffers is het altijd handig om een stevige koffer te hebben. Loopt jouw moeder ook al 10 jaar met dezelfde koffer en is het echt tijd voor een nieuwe? Dan is dit de perfecte gelegenheid om haar eens te trakteren op een nieuwe koffer.

De mooiste reiskoffers shop je hier

Moederdagcadeaus: een zonnebril

De nummer één op ieders packinglist: een zonnebril. Een goede zonnebril is erg belangrijk. Het is niet alleen belangrijk voor je ogen, maar als je op reis bent is het wel zo fijn als een bril comfortabel zit. Daarom mag dit item zeker niet ontbreken op ons lijstje met moederdagcadeaus.

De mooiste zonnebrillen shop je hier

Moederdagcadeaus: een reisboek

Houdt je moeder van lezen? Geef haar dan een mooi reisboek cadeau! Nu we even vast zitten in eigen land kan het heerlijk zijn om weg te dromen bij mooie bestemmingen. Van mooiste plekken op aarde tot solo reistips: het is er allemaal.

De mooiste reisboeken shop je hier

Lees ook: Rooftop Movie Nights: de nummer 1 op je bucketlist

Moederdag 2020Moederdag 2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *