Ben jij ook toe aan een paar dagen er tussenuit maar laat het budget het niet toe? Geef je dan nu snel op om te proefslapen op Curaçao bij Corendon. Wie weet lig jij over twee weken wel heerlijk in het zonnetje op Curaçao! 

proefslapen op Curaçao
Unsplash

Proefslapen op Curaçao

Er mag weer gevlogen worden en dat viert reisorganisatie Corendon met een gloednieuw hotel op het prachtige eiland Curaçao. Het 5-sterren Corendon Mangrove Beach Resort is van alle luxe voorzien en jij kan er helemaal gratis verblijven. Aangezien het hotel nieuw is hebben ze mensen nodig die komen proefslapen. Dus ben jij klaar voor een zonovergoten bestemming vol met heerlijke cocktails en helderblauw water? Lees dan snel verder.

Geef je snel op

Wanneer jij gekozen wordt om te proefslapen in het spiksplinternieuwe hotel vlieg je samen met één introducé naar keuze op 1 juli al richting Curaçao. Je zal terugkomen in Nederland op 4 juli. Tijdens je verblijf hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor eten en drinken, want je verblijft ultra all-inclusive. Ultiem genieten dus.

Schrijf je dus snel in voor woensdag 24 juni om 12.00 uur en maak kans op dit compleet verzorgde verblijf. Inschrijven voor het proefslapen op Curaçao doe je hier!

Lees ook: Playa Grandi: schildpadden spotten op Curaçao

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *