In het centrum van Amsterdam kan het soms nog wel eens lastig zijn om een leuk restaurant of café te vinden. De meeste restaurants zijn voornamelijk gericht op toeristen en dat is meestal niet goed voor de kwaliteit. Maar dit geldt niet voor de Biertuin op de Prinsengracht. Hier vind je heerlijk eten en natuurlijk heel veel bier!

De biertuin prinsengracht


Bier, hapjes en gezelligheid

De echte bierliefhebbers kunnen hun geluk niet op hier. Met 25 bieren op tap en ook nog meer dan 120 bieren op fles heb je hier keuze genoeg. En voor wie niet kan kiezen tussen al deze lekkere biertjes kan gaan voor een bierproeverijtje in combinatie met een lekkere bittergarnituur. Naast borrelen kan je hier ook heerlijk eten. En als je gek bent op spareribs kan ik je zeggen dat dit misschien wel de beste zijn die je ooit hebt gegeten. En met nog zo veel meer lekkers op het menu is het lastig om een keuze te maken, maar gelukkig hebben ze ook hier een ‘proeverijtje’ op bedacht.

De Biertuin Prinsengracht ’tuin’

Alsof al dat lekkers nog niet genoeg is, is het in de Biertuin ook nog eens hartstikke gezellig. In eerste instantie lijkt het namelijk op een kleine gezellige kroeg, maar als je een stukje verder kijkt dan zie je dat ze ook een heuse tuin hebben. Met veel groen en gezellige picknickbanken waan je je hier in één en al gezelligheid.

De Biertuin Prinsengracht is zeven dagen per week geopend en in het weekend kan je tot in de late uurtjes genieten van de speciaal bieren. En voor wie niet zo’n bierdrinker is kan natuurlijk ook nog keuze genoeg!

Adres Biertuin Prinsengracht: Prinsengracht 494, Amsterdam

Lees ook: Slapen in een wijnvat? In dit hotel kan het!

DrankDrank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *