Is Mama Mia kijken op een prachtig Grieks eiland altijd al jouw droom geweest? Dan moet je deze openlucht bioscoop op Santorini zeker eens bezoeken. Bij Volkan on the Rocks in Fira draaien ze namelijk om de dag Mama Mia! Op de andere dagen wordt My Big Fat Greek Wedding gedraaid. Let’s go!

openlucht bioscoop op Santorini
Volkan on the Rocks

Openlucht bioscoop op Santorini

Volkan on the Rocks is te vinden in de hoofdstad van Santorini: Fira. Deze openlucht bioscoop is overdag een hip restaurant en ’s avonds transformeert het restaurant zich in een intieme openlucht bioscoop waar je kan genieten van twee klassieke films met Griekse sferen: Mama Mia en My Big Fat Greek Wedding. Een groot wit doek met een beamer en een paar tafeltjes. Een simpel maar geniaal concept. En dat is niet alles, je geniet voor de film begint van een heerlijk glas champagne en een spectaculaire zonsondergang. Onder de film kan je hapjes en drankjes bestellen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Volkan on the Rocks (@volkan_ontherocks) op

Restaurant Volkan on the Rocks

Ook overdag kan je hier terecht voor spectaculair uitzicht. Met de tafels aan de rand van de kliff heb je prachtig uitzicht op de vulkaan Nea Kameni. Goed eten en lekkere cocktails maken dit de ideale hotspot om even rustig te genieten van het mooie eiland.

Volkan on the Rocks is vlak buiten het centrum van Fira te vinden. Het is wat hoger gelegen waardoor het hier rustiger is dan bij andere restaurants terwijl het uitzicht vanaf hier nog mooier is. Voor de openlucht bioscoop raad ik wel aan minstens een dag van tevoren te reserveren. Gezien de kleine setting en vele toeristen kan het vooral in het hoogseizoen zo vol zitten.

Adres: Markou Nomikou 85, Fira

Films en seriesFilms en series

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *