Dat het ook in Nederland mooi weer kan zijn, dat heeft ons kikkerlandje de afgelopen weken wel bewezen. Nu we weer een beetje bij zijn gekomen van de hittegolf zijn we wel weer toe aan wat zon. En waar kan je dan beter zitten dan aan de kust? Daarom vind je hier de mooiste overnachtingen aan zee.

overnachtingen aan zee
Unsplash

Strandslaaphuisjes Zonneweelde

Wil jij wakker worden met het geluid van de zee en uitzicht op het strand? Dan zijn deze strandhuisjes perfect. Met een terras aan zowel de voor- als de achterzijde van de huisjes geniet je van ieder zonuurtje. Je vindt deze luxe huisjes op het strand van Nieuwvliet-Bad.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Camping Zonneweelde (@campingzonneweelde) op

Adres: Baanstpoldersedijk 1, Nieuwvliet

Tiny houses van Qurios Grevelingenstrand

Deze tiny houses staan middenin de natuur. Deze eco cottages zijn zelfvoorzienend en dus enorm duurzaam. Met een uitzicht over de prachtige natuur en het water kan je hier prima tot rust komen. En met een beetje mazzel zie je nog een zeehond vanuit je slaapkamer ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Qurios Holiday Retreats (@qurios.holiday.retreats) op

Adres: Middelplaat 8, Ouddorp

Haagse Strandhuisjes

Op het strand van Kijkduin vind je de Haagse Strandhuisjes. Hier rol je zo vanuit je bed het strand op. Wat zo ideaal is aan deze huisjes, is dat je midden in de natuur zit, maar toch vlakbij het centrum van Den Haag zit. Alle huisjes zijn zo ingericht dat je zo veel mogelijk kan genieten van de zee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @haagsestrandhuisjes op

Adres: Zandmotorpad, Den Haag

Boutique hotel Vesper

Dit prachtige hotel aan zee heeft een unieke mix tussen vintage en design. Geniet van het bijbehorende restaurant of loop naar één van de hippe strandtenten van Noordwijk. Toch is dit niet nodig, want de sfeer in het hotel is zo fijn dat je eigenlijk nooit meer weg wil. Dit hotel mocht dus zeker niet ontbreken in ons lijstje met mooiste overnachtingen aan zee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vesper Hotel Noordwijk (@hotelvesper) op

Adres: Astrid Boulevard 46, Noordwijk

Suite-Suite Slapen aan Zee

Als je een weekendje in Zandvoort wilt verblijven dan is dit the place to be. Het ligt dan misschien niet direct aan zee, maar dit is op maar een paar minuten loopafstand. De kamer is geïnspireerd door invloeden van Bali, Griekenland, Turkije en Ibiza. Tja, wat moet je nog meer zeggen. Bij het zien van de foto’s ben je meteen verkocht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suite-Suite Slapen aan Zee (@suite_suitezandvoort) op

Adres: Emmaweg 21, Zandvoort

Lees ook: De leukste tiny houses voor een staycation

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *