Of je nou een romantische avond hebt met je lover of een gezellige girls night out, een filmpje pakken is altijd leuk. Nou zal je dit in de zomer misschien niet zo snel doen. Dan zitten we ’s avonds liever lekker buiten op het terras. Maar wat als je dit nou kon combineren, en dan ook nog eens met een prachtig uitzicht? Dat kan! Namelijk bij de Rooftop Movie Nights.

Rooftop Movie Nights
Unsplash

Rooftop Movie Nights

Rooftop Movie Nights: een film kijken op, je raad het al: een dakterras. In de zomer verovert dit evenement de weekenden op prachtige locaties in Amsterdam. Er worden oude klassiekers gedraaid zoals White Chicks, maar ook nieuwe films zijn regelmatig te zien. En dat allemaal één van de velen rooftops in onze hoofdstad. Een dakterras gevuld met grote zitzakken of jacuzzi’s, beter kan niet toch? Kom lekker op tijd en geniet van een hapje en een cocktail (of drie). Zo kan je ook nog even genieten van het uitzicht zodat je niet afgeleid raakt zodra de film begint.

Locatie

Gezien de naam zullen de meeste films natuurlijk op een dakterras plaatsvinden, maar ze zijn ook vaak op andere locaties te vinden. Een film kijken met je voetjes in het zand of in het zwembad? Het kan allemaal niet gek genoeg. De evenementen van Rooftop Movie Nights zullen voornamelijk plaatsvinden bij Floor17: een prachtige Skybar met dakterras op de 17verdieping van het Leonardo Hotel. Hier heb je niet alleen uitzicht over de stad, maar ook over het Rembrandtpark. Een unieke locatie dus. Kijk voor de exacte locatie bij het evenement zelf.

Het Nederlandse weer

Nou worden de Rooftop Movie Nights vanwege het weer alleen gehouden in de zomer, maar we weten allemaal dat het ook dan wisselvallig kan zijn in ons kikkerlandje. Gelukkig zijn ze ook daar goed op voorbereid. Mocht het gaan regenen zorgen ze voor een overkapping en kan je eventueel ook een regenponcho aanschaffen. Nou kan het in de zomer ’s avonds flink afkoelen, zeker op zo’n grote hoogte. Daarom delen ze ook dekentjes uit en staan er heaters zodat je lekker warm blijft. Is dit niet genoeg? Dan kan je altijd nog een lekker drankje halen aan de bar om op te warmen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rooftop Movie Nights (@rooftopmovienights) op

Dus wanneer plan jij jouw Rooftop Movie Night?

Films en seriesFilms en series

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *