Na de opening van verschillende Instagram musea in Nederland kon het niet meer lang duren. Vorige week is officieel de allereerste TikTok experience geopend. Het platform is de laatste jaren enorm populair geworden en daarom besloot Youseum na het grote succes van het Instagram museum in Amsterdam nu voor een tweede vestiging te gaan waar alles draait om TikTok.

 TikTok experience
Youseum – David Stegenga Fotografie

De eerst TikTok experience van Nederland

Dit nieuwe concept staat geheel in het teken van TikTok content maken. Als je op zoek bent naar een escape van de realiteit dan ben je hier aan het juiste adres. Je wordt namelijk een uur lang ondergedompeld in 16 verschillende ruimtes die je telkens weer verbazen. Deze zijn allemaal zo ingedeeld en gestyled dat jij hier de meest gave foto’s en video’s kan maken om jouw socials een boost te geven. Wat je kan verwachten? Je schaduw in verschillende kleuren zien, slingeren op een discobal als Miley Cyrus en nog veel meer. Aan ieder detail is gedacht in deze TikTok experience.

Interactief Youseum Hero

Wat deze TikTok experience extra bijzonder maakt is Youseum Hero. Dit is de gids waar jij samen met je vrienden of familie aan bent gekoppeld. Met deze gids tour je door het museum en ga je soms zelfs door verborgen doorgangen naar de volgende ruimte. Hierdoor weet je zeker dat je alles van het TikTok museum meekrijgt en haal je het maximale uit je bezoek.

Ontmoet bekende TikTokkers in het Vibehouse

De ruimte die je absoluut niet mag missen is het Vibehouse. Hier vind je namelijk regelmatig bekende Nederlandse TikTokkers die hier hun content opnemen voor hun nieuwste video’s. En het leukste van dit allemaal is dat ze dit samen met de bezoekers willen doen. Dus met een beetje mazzel krijg jij straks tips & tricks van Glen Fontein, Lorenzo Dinatelle of Thomas Messina.

Waar vind je deze TikTok experience?

Deze hippe locatie kan natuurlijk mar op één plek te vinden zijn: The Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam. Dit nieuwe winkelcentrum is de grootste van Nederland en je vindt er alles wat je nodig hebt. De ideale locatie dus voor dit nieuwe TikTok museum. Het overdekte winkelcentrum heeft maar liefst 280 restaurants, winkels en recreatiegelegenheden. Dit maakt het door de komst van de TikTok experience dus ideaal voor een dagje uit.

Youseum is iedere dag geopend van 10.00 tot 20.00. Je kan je kaartje aan de deur kopen of via de website voor €19,95. Have fun!

Beeld: Youseum

Lees ook: The Upside Down: het grootste interactieve Instagram museum van Europa

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *