We zijn gek op stadsstranden en brengen deze warme dagen hier dan ook maar al te graag door. En maak je klaar, want in Amsterdam is een gloednieuw stadsstrand geopend: Pink Beach by WONDR. Het geheel roze strand ligt slechts op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal en is dé zomerhutspot van 2021.

Pink Beach by WONDR
Pink Beach by WONDR

Pink Beach

Je hebt vast wel eens gehoord van WONDR Experience. Dit is één van de leukste Instagram musea in Nederland. Naast het museum, hebben zij nu dus ook een strand gerealiseerd helemaal in het teken van roze. Deze mensen weten wel hoe je een Instagrammable strand in elkaar zet en dat is te zien. Met roze zand, roze ligstoelen en een ballenbak vermaak je je hier prima.

Cocktails en snacks

Naast dat je hier heel de dag zoet bent met het schieten van leuke plaatjes, is er natuurlijk nog iets wat zeker niet mag ontbreken: cocktails. Met een uitgebreide cocktailkaart zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen. Daarnaast hebben ze nog genoeg andere drankjes en er is ook veel lekkers te happen. Of je nou even wilt borrelen of avondeten: het kan hier allemaal. En ook de drankjes en gerechten zien er zo mooi uit dat je ze eerst even op de foto wilt zetten.

Waar vind je Pink Beach?

Zoals we al zeiden is het praktisch om de hoek van Amsterdam Centraal. Dus wil je lekker loungen of borrelen op dit prachtige strand? Reserveer hier dan snel een tafeltje. Entree is volledig gratis, maar je moet wel even reserveren. Vooral met de drukte in het weekend moet je snel zijn. Je kan hier iedere maandag t/m donderdag terecht van 12.00 tot 20.00 uur en van vrijdag t/m zondag zijn ze geopend van 12.oo tot 00.00. Cheers!

Adres Pink Beach: Meeuwenlaan 88, Amsterdam Noord

Lees ook: De eerste TikTok experience is nu geopend

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *