Vorig jaar hebben we helaas weinig kunnen reizen. We hopen natuurlijk dat we dat dit jaar dubbel en dwars in kunnen halen. Maar met zo veel bestemmingen om uit te kiezen, kan de juiste bestemming vinden nog wel eens lastig zijn. Daarom vind je hier alvast wat inspiratie.


1. Bali

Bali is de laatste jaren enorm populair geworden, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het Indonesische eiland is een waar paradijs. En of je nou houdt van avontuur of liever de hele dag op het strand ligt, het kan allebei. Je vindt er de meest dromerige stranden, prachtige tempels en unieke rijstvelden. Ook is Bali de perfecte bestemming als je van wat actievere activiteiten houdt. Zo kan je er duiken, hiken, surfen en nog veel meer. Kortom: Bali is voor iedereen een geschikte bestemming.

bestemmingen Bali

2. Santorini

Denk jij bij Griekenland aan de wit gekalkte huisjes met blauwe daken? Deze vind je op Santorini: het visitekaartje van Griekenland. Dit eiland van slechts met slechts een lengte van 18 kilometer is mijn favoriete vakantiebestemming. De kleine witte straatjes, de dorpjes die langs een krater zijn gebouwd en de mooiste zonsondergang ter wereld maken dit eiland uniek.

santorini

3. Seychellen

De Seychellen is één van de bestemmingen waar iedereen van droomt. Wanneer je foto’s ziet dan lijkt het bijna te mooi om waar te zijn. Duik- en snorkelliefhebers kunnen hier hun geluk niet op. Naast prachtige koraalriffen, vind je hier namelijk ook zeeschildpadden, dolfijnen, papegaaivissen en walvishaaien. Verder vind je overal prachtige palmbomen waarvan er aan één zelfs de grootste kokosnoot ter wereld hangt. Snel bezoeken dus voor hij eruit valt!

bestemmingen Seychellen

4. Californië

Deze Amerikaanse staat mag zeker niet ontbreken op je bucketlist. Het ligt aan de prachtige Westcoast en is één van de pareltjes van de Verenigde Staten. in The Goldon State vind je prachtige Nationale parken, steden als Los Angeles en San Francisco en een ongekend mooie kustlijn. Eén ding is zeker: hier zal je je niet snel vervelen.

bestemmingen Californië

5. Phi Phi eilanden

Thailand kent de meest unieke eilanden en de Phi Phi eilanden mag je zeker niet overslaan. Deze groep van zes eilanden bevindt zich in het zuiden van het land. Een helderblauwe zee, een fantastische onderwaterwereld en de kenmerkende Thaise bootjes: je vindt het hier allemaal. De Phi Phi eilanden getroffen door de vreselijke Tsunami in 2004, maar bijna alles is inmiddels weer hersteld. bestemmingen phi phi islands

6. Kroatië

Voor unieke bestemmingen hoeven we helemaal niet ver te reizen. Iets langer dan twee uurtjes vliegen en je bent in het prachtige Kroatië. Naast dat het water er prachtig blauw is, de temperatuur heel aangenaam en het eten heerlijk, kent dit land ook de meest prachtige natuur. De Plitvicemeren zijn betoverend en mag je bij een bezoekje aan dit land ook zeker niet overslaan. Daarbij is er zoveel te zien in Kroatië, dat het land ook zeer geschikt is om te roadtrippen.

kroatië

7. Canada

Canada is op Rusland na het grootste land ter wereld. Echt alles zien in één trip wordt dus lastig, en vooral omdat er zoveel moois te zien en te doen is. Wanneer je een natuurliefhebber bent moet je hier echt een keer geweest zijn. Je vind hier namelijk bijna alles wat je in je leven een keer gezien wilt hebben: gletsjers, een woestijn, een regenwoud en ga zo maar door. Het land heeft enorm veel te bieden en de camper is in dit land het perfecte vervoersmiddel om het allemaal te ontdekken. Touren maar!

Canada

Lees ook: Zo maak je van je mooiste reisfoto’s prachtige wanddecoratie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *