Nu we weer in een lockdown zitten zijn we weer aan het wandelen geslagen. Dat betekent dus dat we massaal naar parken en bossen trekken. Maar waarom maken we geen leuke stadswandeling? Amsterdam is nu heerlijk rustig en dat maakt het perfect om door de straten te dwalen. En heb je onderweg zin in iets lekker warms? Hier vind je de lekkerste warme drankjes to go in Amsterdam.

warme drankjes to go in Amsterdam


1. Rum Baba

Wie van echt verse koffie houdt is bij Rum Baba aan het juiste adres. Een paar deuren verder worden namelijk hun eigen bonen gebrand. Beter dan dat gaat het niet worden. Deze hotspot mag je dus zeker niet overslaan wanneer je wandelt door Amsterdam-oost. Naast heerlijke koffie, hebben ze ook een aantal speciale drankjes op de kaart staan zoals de spicy hot chocolate. En extra leuk: alle drankjes worden geserveerd in kleurrijke bekers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door rum baba coffeeroasters (@rumbaba33)

Adres: Pretoriusstraat 15, Amsterdam

2. Pluk Amsterdam

De 9 straatjes zijn perfect voor een stadswandeling. En als je er dan toch bent, dan moet je zeker even een stop maken bij Pluk Amsterdam. Hier vind je heerlijke chocolademelk en andere lekkernijen zoals de winter wonderland shaken en het wordt allemaal prachtig geserveerd.

Adres: Berenstraat 19, Amsterdam

3. Corner Bakery Amsterdam

Bij de Corner Bakery vind je intens lekkere warme chocolademelk. En heb je zin in wat anders? Dan moet je zeker voor de milkshake gaan. Alleen hoe het eruit ziet is al een feestje. Niet echt warm, maar wel heel lekker!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Corner Bakery (@cornerbakeryamsterdam)

Adres: Koning Wilhelminaplein 60-62

4. Koffie ende Koeck

Als je vegan bent moet je nu echt even opletten. Warme chocolademelk met slagroom is natuurlijk iets waar we allemaal niet zonder kunnen. Gelukkig kan je hier gewoon een warme choco bestellen als vegan en je krijgt er nog slagroom bij ook. Alle producten hier zijn 100% plantaardig of biologisch. En met hun heerlijke handgemaakte koekjes erbij kan je dag niet meer stuk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koffie ende Koeck (@koffieendekoeck)

Adres: Haarlemmerweg 175, Amsterdam

5. Ree 7

Hier hebben ze heerlijke koffie, maar hun echte specialiteit is warme chocolademelk. Dit is misschien wel de mooiste warme choco die ik ooit gekregen heb. Ik wordt er in ieder geval erg blij van. En waar je deze heerlijke chocomel kan vinden? De naam zegt het al!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door REE7☕️🍴 (@ree7amsterdam)

Adres: Reestraat 7, Amsterdam

6. Café Helmers

Hoor ik daar iemand Glühwein zeggen? Ja zeker! Bij Café Helmers loop je namelijk langs voor een heerlijke warme beker winterse sangria. Ook hebben ze warme soep, chocomel en heerlijke speciaalbiertjes. Let’s go!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Café Helmers (@cafehelmers)

Adres: Eerste Helmersstraat 59, Amsterdam

Lees ook: Wijnbar bezoeken in Amsterdam? Dit zijn de leukste

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *