Heb jij inmiddels ook een hele verzameling aan reisfoto’s waar je niets mee doet? Zonde! Want wanneer je op vakantie gaat heb je vast ook prachtige foto’s gemaakt. Misschien een mooie foto van de smalle straatjes in Italië of de geweldige zonsondergang in Griekenland. Laat deze foto’s niet onbenut en maak er een eyecatcher van in huis. Met deze wanddecoratie moet dat zeker lukken.

wanddecoratie

Wanddecoratie voor ieder interieur

Laat je foto afdrukken op een gewenst materiaal naar keuze bij Studentendrukwerk. Wil je een foto afdrukken met kleuren die nogal afwijken van je interieur? Laat hem dan afdrukken in zwart wit. Verder is er voor ieder interieur wel iets te vinden. Heb je een warm interieur? Kies dan voor een foto op hout. En heb je een industrieel interieur? Ga dan voor een foto op aluminium. Dit robuuste materiaal geeft een stoere look aan je woning. Ook voor een strak interieur is er een geschikte keuze. Een plexiglas foto heeft namelijk een enorm luxe uitstraling.

Reisfoto’s bewaren

Heb je meerdere foto’s en kan je niet kiezen? Laat ze dan gewoon allemaal afdrukken en maak er zelf iets moois van. Je kan zoveel met je foto’s doen om te zorgen dat je huis ook nog wat gezelliger wordt. Hang ze bijvoorbeeld aan een lange lichtsnoer of maak een vette collage. De mogelijkheden zijn eindeloos. En wil je je foto’s ook met de buitenwereld delen? Dan kan je zelfs een mondkapje bedrukken met een foto naar keuze. Hoe origineel is dat?

Lees ook: De leukste manieren om je reisfoto’s te bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *