Kies jij dit jaar ook voor een staycation? Overnacht dan eens in een tiny house! Groot is het misschien niet, maar hey, een hotelkamer toch ook niet? Daarbij is een tiny house veel gezelliger en heb je echt een eigen plekje. In Nederland zijn er genoeg te vinden voor een ideale staycation. De leukste tiny houses in Nederland vind je hier.

tiny house
Unsplash

Tiny houses, Droompark de Zanding

Deze sfeervolle tiny houses bevinden zich in Otterloo, Gelderland. Alleen bij het zien van de accommodaties krijg je al een vakantiegevoel. De huisjes zijn geschikt voor twee personen en zijn van alle luxe voorzien. Buiten vind je zelfs een openlucht binnenplaats waar je kan genieten van diverse hangmatten en een hottub. Genieten dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Egg-cited 🐣🐰 for warm summer nights?

Een bericht gedeeld door Tiny Houses by Droomparken (@tinyhousesdroomparken) op

Wikkelhouse, Apeldoorn

Dit schattige tiny house vind je midden in de natuur. En wat het huisje pas echt bijzonder maakt is dat het is gemaakt van gerecycled karton. Hartstikke duurzaam dus! Het huisje beschikt dan ook niet over luxe voorzieningen als een televisie of Wi-Fi. het gaat erom dat je echt even geniet van de omgeving. Vanuit dit tiny house loop je namelijk zo de Hoge Veluwe in. Wie wil hier nou niet wakker worden?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stayokay Apeldoorn (@stayokayapeldoorn) op

Het Vaarhuis, Offingawier

In het Friese dorpje Offingaweer vind je een wel heel bijzonder tiny house: Het Vaarhuis. En ja, dit huis vaart echt. Tijdens je verblijf wordt je rondgevaren over de Friese Meren. Aan het eind van de dag wordt het huis stilgelegd en zal de schipper het varende huis verlaten om je de volgende dag weer terug te varen. Wat een luxe!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VaarHuis Vakanties (@vaarhuis) op

Tiny houses Drostes, Tubbergen

In het Twentse Tubbergen vind je de tiny houses van Drostes. Vanuit deze huisjes kijk je uit op het prachtige landschap van de Twentse boeren. Door de grote glazen ramen ben je dichter bij de natuur dan ooit. En ook in de omgeving heb je de gelegenheid om prachtige wandel- of fietstochten te maken. Een keukentje zit er niet in, maar voor een hapje of drankje kan je terecht in de gezellige herberg om de hoek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ReisTop5 (@reistop5) op

Lees ook:Slapen in een wijnvat? In dit hotel kan het!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *