Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan is deze accommodatie perfect voor jou. Bij Hotel Vrouwe van Stavoren kan je namelijk slapen in een wijnvat. En daar is natuurlijk niets mis mee

slapen in een wijnvat
Hotel Vrouw van Stavoren

Hotel Vrouwe van Stavoren

Hotel Vrouwe van Stavoren is een hotel in (hoe kan het ook anders) Stavoren. Dit hotel heeft een aantal normale kamers, maar ook twaalf wijnvaten die zijn omgetoverd tot luxe hotelkamers. De wijnvaten zijn er in twee maten: acht wijnvaten van 23.000 liter en vier vaten van 15.ooo liter. Ruimte zat dus!

Slapen in een wijnvat

De wijnvaten van 15.000 liter zijn al hartstikke luxe, maar die van 23.000 liter overtreffen alles. Hierin vindt je namelijk naast een slaapkamer ook een zitgedeelte en uitgebreide badkamer met een ligbad. En dit is natuurlijk de perfecte plek om even tot rust te komen met een glaasje wijn in je hand. En als zelfs dat nog niet genoeg is kan je ook nog kiezen voor een nog luxere uitvoering met wellnessruimte inclusief een sauna en whirlpool. Niet verkeerd dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hotel de Vrouwe van Stavoren (@hotelvrouwevanstavoren) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hotel de Vrouwe van Stavoren (@hotelvrouwevanstavoren) op

Unieke ervaring

De prijzen beginnen ongeveer vanaf €175,- per nacht. Dat is natuurlijk niet niks, maar je moet er wat voor over hebben. Bovendien is dit inclusief een heerlijk ontbijt en natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Ook is er in de omgeving genoeg te doen. Zo kan je fietsen, windsurfen of een mooie wandeling maken. En als je dan na een dag slenteren terugkomt in je wijnvat, kan je heerlijk genieten van het uitzicht op de tuin met een goed glas wijn en je voetjes omhoog.

Lees ook: Over The Edge bij ADAM Lookout: de hoogste schommel van Europa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *