Deze zomer hoeven we niet persé naar het buitenland voor een dagje strand. Ook in eigen land zijn de temperaturen aangenaam genoeg om lekker aan de kust te spenderen. En wat is nou lekkerder dan je stranddag af te sluiten met een drankje bij een gezellige strandtent? Daarom heb ik de leukste strandtenten van Nederland voor je op een rijtje gezet.

leukste strandtenten van Nederland


Leukste strandtenten van Nederland

Nederland barst natuurlijk van de stranden en daarbij dus ook de nodige beachclubs. Maar ja, waar moet je nou gaan zitten met zo veel keuzes? Dat ga ik nu een stuk makkelijker voor je maken. Je vind hier namelijk de leukste strandtenten van Nederland, zodat de keuze volgende keer snel gemaakt is.

Hippie Fish, Zandvoort

Ben je op zoek naar een strandtent met een heerlijke beach vibe? Dan ben je bij Hippie Fisch in Zandvoort aan het juiste adres. Als je langsloopt zal dit pareltje al snel opvallen. Met een mix tussen het hippe Ibiza en het vrolijke Bali is de sfeer hier fantastisch.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hippie Fish (@hippiefishzandvoort)

Indigo, Scheveningen

Als er een badplaats in Nederland is met veel beachclubs dan is het wel Scheveningen. Aan de lange boulevard vind je zoveel leuks, maar Indigo is toch wel één van de leukste strandtenten die je hier kan vinden. De sfeer bij deze kleurrijke strandtent is hier heel relaxt. Een drankje met je voetjes in het zand of even chillen in de hangmat? Het kan allemaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BEACHCLUB INDIGO (@beachclubindigo)

Pele Surf Shack, Hoek van Holland

Als je gek bent op surfen dan is dit de plek voor jou. Deze strandtent hangt namelijk vol met surfplanken. En dat is niet alles, want het is ook nog eens de eerste volledig plantaardige strandtent van Nederland. Een walhalla voor alle vegans onder ons.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pele (@pelesurfshack)

Winter Lodge, Noordwijk

Dineren in een kas? Dat kan bij de Winter Lodge in Noordwijk. Je hebt hier prachtig uitzicht op zee en aan gezelligheid is ook geen gebrek. De kas is namelijk ontzettend sfeervol ingericht en staat helemaal vol met planten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Winter Lodge (@lodgenoordwijk)

Bernie’s Beach Club, Zandvoort

Hou je wel van het strand, maar ga je liever niet de zee in? Dan kan je bij Bernie’s Beach Club alsnog afkoelen. Hier hebben ze namelijk gewoon een zwembad waar je in kan duiken. Daarnaast hebben ze een fantastische kaart met de lekkerste zomerdrankjes. Hier kan je je dus prima een dagje vermaken.

Woodstock 69, Bloemendaal

De sfeer bij deze strandtent is heerlijk. Iedereen die hier komt, komt om te genieten. Je kan hier dan ook terecht voor de leukste strandfeestjes als je houdt van een avondje stappen. En heb je nog een kater van de avond ervoor wanneer je hier aankomt? Ook daar is over nagedacht. Ze hebben namelijk een kater ontbijt waar je direct weer van opknapt.

Beachhouse Kijkduin, Kijkduin

Dit is niet alleen één van de leukste strandtenten van Nederland, maar het is ook nog eens de grootste en nieuwste aanwinst van Kijkduin. De strandtent heeft een rustige boho uitstraling waardoor je hier heerlijk tot rust kan komen.

Lees ook: Op deze hondenstranden in Nederland zijn honden wel welkom deze zomer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *