Valentijnsdag komt alweer bijna om de hoek kijken. Wil jij even wat anders geven dan een bos rode rozen of chocola? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Een persoonlijk cadeau is natuurlijk super romantisch. Dat zit helemaal goed met de volgende Valentijnsdag cadeaus.

Valentijnsdag cadeaus reizen
Unsplash

Gepersonaliseerde mok

Nu we allemaal thuiswerken, is goede koffie thuis natuurlijk een must. We drinken waarschijnlijk meer koffie thuis dan ooit. En hoe leuk is het dan om een speciale koffiemok cadeau te geven? Je kan er bijvoorbeeld een mooie reisfoto op laten bedrukken. Zo voelt het achter je bureau toch nog een beetje als vakantie. En als je het echt bijzonder wilt maken dan kan je er ook een bijzondere boodschap op laten bedrukken. Super romantisch toch?

Gepersonaliseerd T-shirt

Hoe vet is het om iemand een shirt cadeau te geven waar maar één exemplaar van bestaat? Hier maak je iemand zeker weten heel erg blij mee. Als je een beetje weet wat de kledingstijl is van je Valentijn, dan kan je zelf een super leuk shirt ontwerpen. Zet er bijvoorbeeld een leuke symbool op wat met reizen te maken heeft, of misschien wel de coördinaten van jullie favoriete vakantiebestemming? Afgezaagd is het in ieder geval niet en dus verras jij dit jaar je Valentijn met een geweldig cadeau.

Andere persoonlijke Valentijnsdag cadeaus

Is een shirt of mok niet helemaal wat je zoekt, maar wil je wel iets persoonlijk geven. Dan zijn er natuurlijk nog veel meer andere leuke persoonlijke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan glazen, wanddecoratie of tassen. En is jouw Valentijn gek op chocola en denk je toch dat dat het beste cadeau is? Dan kan je ook deze in een leuk persoonlijk jasje laten verpakken. Happy Valentine!

Lees ook: Regen op je stedentrip? Dit kan je doen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *