Altijd al eens naar een jaren ’80 rolschaatsbaan willen gaan? Vanaf deze week is dat mogelijk in Amsterdam. WONDR opent namelijk het fotogenieke Roller Dreams en natuurlijk is ook deze geheel in het thema van de kleur roze.

Roller Dreams rolschaatsbaan
Roller Dreams

Roller Dreams by WONDR

Afgelopen zomer opende WONDR al het populaire Pink Beach. Na dit grote succes opent op zaterdag 18 december rolschaatsbaan Roller Dreams. Hier kan je zelf de rolschaatsen aantrekken en genieten van de lekkerste hitjes. Op donderdag en vrijdag verandert de baan in een rolschaatsdisco. DJ’s zullen live aanwezig zijn en geven zo een unieke ervaring op de baan.

Aan alles en iedereen gedacht

Ook als je nog nooit van je leven op rolschaatsen hebt gestaan kan je hier gewoon terecht. ’s Ochtends worden er namelijk lessen gegeven en kan je verschillende rolschaatsworkshops volgen. En aangezien weinig mensen een paar rolschaatsen in de kast hebben liggen, zit de huur hiervoor gewoon bij de prijs inbegrepen. Dat scheelt je ook weer gesjouw en kan je gewoon volop genieten van de ervaring.

Roller Dreams Amsterdam
Roller Dreams

Praktische informatie over

De entreeprijs bedraagt €19,50. Hiervoor krijg je dus een paar gloednieuwe rolschaatsen en kan je anderhalf uur rollen op de baan.
De baan is vanaf zaterdag 18 december tot 18 mei dagelijks te bezoeken. Door de huidige maatregelen is de baan geopend van 11.00 tot 17.00. Zodra er versoepelingen worden doorgevoerd zal de baan zelfs open zijn tot 22.00. Tickets dien je vooraf boeken via de website.

Lees ook: Schaatsen in Amsterdam? Het kan op het Museumplein

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *