Als je hoogtevrees hebt is dit misschien niet helemaal jouw ding, maar ik garandeer je dat het het meer dan waard is. Over The Edge is namelijk de hoogste schommel van Europa. Je schommelt letterlijk over de rand van de A’DAM toren. Het is even slikken, maar een unieke ervaring gegarandeerd!

Over the edge


De hoogste schommel van Europa

En dat is hoog. De hoogste schommel van Europa bungelt namelijk op een hoogte van, niet schrikken, 100 meter(!) Dat is dus niet niks. De schommel is te vinden op het Sky Deck van de A’DAM Lookout. Vanaf hier betreed je de attractie. Je kan met z’n tweeën tegelijk schommelen. Allereerst word je goed vastgezet door het personeel. Vervolgens word je omhoog getakeld en beweeg je ook een stukje naar voren, net zolang tot je ‘over the edge’ bent.

A’DAM Lookout

De locatie heeft natuurlijk niet voor niets deze naam gekregen. Vanaf het skydeck heb je namelijk 360 graden zicht over onze hoofdstad. Nou kan het wel behoorlijk druk worden. Ik raad je aan om rond de avondklok te gaan, net voordat de zon ondergaat. Het is dan iets minder druk dan overdag en best of all: grote kans dat jij dan over de stad schommelt met de ondergaande zon. Amsterdam op z’n best.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A’DAM Toren (@adam_toren) op

Lees ook: 5 uitjes die je ook ondanks de coronacrisis nog kan doen

ReizenReizen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *