Staat jouw telefoon ook nog vol met vakantiekiekjes van de afgelopen jaren? Dan is het tijd om daar eens verandering in te brengen. Er zijn namelijk zo veel leuke manieren om al je prachtige reisfoto’s te bewaren. Zonde dus om ze maar op je telefoon te laten staan.


Fotoalbum met reisfoto’s

Als je heel veel foto’s hebt van een vakantie, dan is een fotoalbum perfect voor jou. Vroeger betekende dat veel knippen en plannen, maar tegenwoordig kan je heel makkelijk online bij de fotofabriek je eigen fotoboek maken zodat je terug kan kijken op een prachtige vakantie. Ook kan je bij een fotoalbum zelf de grootte bepalen en dus kan je zo veel foto’s toevoegen als je zelf maar wilt.

Old school foto’s

Hartstikke leuk natuurlijk dat alles nu digitaal kan, maar het kan ook juist heel leuk zijn om gewoon een leeg fotoalbum te kopen en lekker zelf los te gaan met je reisfoto’s. Helaas hebben de standaard weggooicamera’s en Polaroid camera’s niet de kwaliteit van onze telefoons of andere digitale camera’s, maar gelukkig kan je ook je digitale foto’s laten afdrukken. Kies er bijvoorbeeld voor om ze in een old school Polaroid stijl te laten afdrukken. Dan kan je ze bijvoorbeeld ophangen in een leuk rek of aan een verlicht touw. Zo heb je niet alleen altijd zicht op je mooie herinneringen, maar geeft het ook nog eens extra sfeer in huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wanderblog 🌍 (@wanderblog.nl) op

Wanddecoratie

Heb je nou echt een reisfoto die zo mooi is dat het wel een schilderij kan zijn? Laat deze dan uitvergroten en hang hem op aan de muur. Tegenwoordig kan je je foto’s op allerlei soorten materiaal laten uitvergroten: canvas, glas, hout en ga zo maar door. En dat is niet alles, want je kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor verschillende vormen. Wel is het belangrijk dat de foto’s van goede kwaliteit zijn. Wanneer ze worden uitvergroot zullen onscherpe delen snel te zien zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fotofabriek – fotofabriek.nl (@fotofabrieknl) op

Lees ook: Slapen in een wijnvat? In dit hotel kan het!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *